Treći skup ljubitelja "Zastave" u Kragujevcu

Treći godišnji skup "Zastava" nostalgičara održaće se 8. septembra 2013. sa početkom u 10 časova u eko-parku Ilina voda u Kragujevcu.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 29.08.2013.

11:57

Default images

Tim povodom, jedan od organizatora, Zastava 101 klub, poziva sve vlasnike Zastave 101, ali i ostalih Zastavinih automobila da se priključe i svojim prisustvom uveličaju ovogodišnju manifestaciju.

Glavni organizatori, Zastava Fan Club i Beowork production, najavljuju program iznenađenja, kao i druženje tokom celog dana, a gosti će imati priliku i da uživaju u lepotama celokupnog kompleksa eko–parka Ilina voda.
Kako najavljuju organizatori, okupljanja "Zastava" nostalgičara će postepeno biti orgnizovana u svim većim gradovima u Srbiji kako bi što više vozača imalo priliku da učestvuje.

Ujedno, pozivaju se i vlasnici komercijalnih automobila, Zastava 101 T Poly i Florida Pick-up da dođu u što većem broju s ciljem podrške radnicima fabrike "Zastava specijalni automobili" u Somboru.

Pročitajte reportažu o odlasku Zastavom 101 na more.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: