Automobili

Četvrtak, 18.04.2013.

12:11

Ljubitelji Lamborghinija, pojačajte zvuk!

Lamborghini Veneno koji je predstavljen na ovogodišnjem auto-salonu u Ženevi nije blagonaklon prema životnoj sredini i nije ekonomičan. On je dizajniran da suparnike zastraši svojim izgledom i moćnim zvukom motora.

Izvor: B92

Default images

Zaljubljenici u Ferrari imali su nedavno priliku da na našem sajtu oslušnu zvuk twin-turbo V8 motora u prototipu nove generacije modela California. Sada je na red došao i najnoviji Lamborghini.

Zahvaljujući tome što se ekipa koja je smeštala Veneno u transportno vozilo pomučila da automobil uparkira u kamion, dobili smo priliku da tokom tri minuta uživamo u zvuku njegovog V12 motora:



Veneno je snimljen u Monci, gde je tokom vikenda održana prva trka Lamborghinijevog Blancpain Super Trofeo takmičenja. Osim jedinstvenog zvuka motora, video snimak otkriva i detalje iz kabine automobila i prikaz instrumenata na velikom ekranu u boji.

Vozilo sa snimka jedno je od samo tri primerka koja će biti proizvedena i isporučena kupcima. Svaki član ekskluzivnog kluba koji čine budući vlasnici ovog Lamborghinija za kupovinu je već izdvojio sumu od 3 miliona evra.

Pročitajte više o Lamborghiniju Veneno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: