Automobili

Sreda, 03.04.2013.

08:41

Prve fotografije Panamere za 2014.

Prve fotografije i tehnički detalji osvežene Panamere dospeli su na internet uoči zvaničnog predstavljanja ovog automobila.

Izvor: B92

Default images

Prilikom prve restilizacije modela Panamera dizajneri Porschea fokusirali su se na prednji i zadnji deo automobila.

Preoblikovana su kućišta farova, kao i čitav prednji branik zajedno sa otvorima za vazduh. Modifikovan je i zadnji branik, kao i vrata prtljažnika, dok je pozicija registarske tablice pomerena nešto niže, a zadnje svetlosne grupe dobile su LED tehnologiju.
Pored standardnog modela u ponudi će biti i Panamera S E-Hybrid čiji se pogonski sistem sastoji od 3.0 litarskog V6 motora, elektromotora i paketa litijum-jonskih baterija.

Prve informacije govore da će Hybrid biti u stanju da proizvede ukupno 416 ks, što će ovom automobilu omogućiti da od 0 do 100 km/h ubrza za oko 5,5 sekundi i da dostigne maksimalnih 269 km/h.

Nova hibridna tehnologija doprineće i smanjenju potrošnje i štetnih emisija.
Verzija Panamera S imaće novi trolitarski V6 koji razvija 419 ks i 521 Nm, uz takođe smanjenu potrošnju i to za skoro 20 procenata.

Više tehničkih detalja i specifikacija restilizovane Panamere biće dostupno nakon zvanične prezentacije, a ovaj automobil imaće premijeru na sajmu automobila u Šangaju, krajem aprila 2013. godine.

Pročitajte o novom Porscheu 911 GT3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: