Prodajna akcija u SAD: Kupiš Ford – dobiješ Bibliju, zastavu i kupon za pušku VIDEO

I ove godine salon Carolina Ford pokreće prodajnu akciju koja čak ni u Americi ne može proći nezapaženo.

Automobili

Izvor: Izvor: B92, Index.hr

Utorak, 15.10.2019.

10:30

Default images

Amerikanci su navikli na sve, ali prodajna akcija u kojoj se na poklon daju stvari poput verskih i nacionalnih simbola, začinjena vaučerom za kupovinu vatrenog oružja ne može proći nezapaženo.

A to se sa marketinške strane čini kao pun pogodak. Kako je takva kampanja prošle godine bila prodajni hit, ne čudi što se ponavlja i ove. Tako će u ovo pretpraznično vreme svi kupci tipičnih američkih vozila uz svog četvorotočkaša na poklon dobiti po jedan primerak Biblije i američke zastave, ali i vaučer za kupovinu puške Smith & Wesson u vrednosti 400 dolara.

Ukoliko je kupac možda ateista, kosmopolita i pacifista, i ne želi ovakve poklone, može da izabere kupon u istoj vrednosti za nabavku sportske opreme u obližnjoj prodavnici. A svima onima koji se protive popularizaciji oružja, generalni direktor Caroline Ford, Derik Hjuz, kratko poručuje da ne ubija oružje, nego ljudi.

Pritom želi biti vrlo jasan i kaže: "Ne zauzimamo politički stav ni na koji način, u bilo kojem obliku ili formi, već kod nas rade patriote koji veruju u Ameriku i svi zajedno pozdravljaju našu vojsku."

Akcija je počela 1. oktobra i traje do kraja novembra, a važi za kupovinu svih dostupnih vozila u salonu, bez obzira na cenu i starost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: