Automobili

Nedelja, 02.01.2011.

09:13

Auto-reklama 2010. godine

Više je nego dokazano da dobra reklama prodaje proizvod. Kompanije troše milione samo da javnosti stave do znanja da postoje na tržištu i da imaju nešto da ponude. Tako je i u autoindustriji.

Izvor: B92

Default images

Dobra reklama može naterati kupca da neki automobil uzme u obzir pri kupovini.

Činjenica je da proizvođači kao što su Mercedes, BMW i Audi imaju impresivne reklame i da Lamborghini i Ferrari čine da oduševljeno uskliknemo svaki put kada gledamo njihove reklame.

Zato je sajt "Top Speed" rešio da se pozabavi reklamama autokompanija i da izabere reklamu 2010. godine. To je reklamni spot "Nissan Leaf - Polarni medved".



"Ako nas pitate da li bismo razmotrili kupovinu Leafa nakon gledanja ove reklame, mi bismo vam iskreno rekli - ne. Istina je da smo ovim vozilom bili impresionirani i pre reklame. Odlična stvar u vezi sa ovim spotom je da tera ljude da razmisle o posledicama svojih odluka. Reklama za Leaf je emotivna i jaka, zato je ona naš izbor", kažu iz Top Speeda.

Evropski auto godine: Nissan Leaf

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Posle Ukrajine, sledeća je...

Ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok izjavila je danas u Kišinjevu da bi Moldavija mogla da bude "sledeća na redu" ukoliko Ukrajina padne i da podrška Ukrajini garantuje njen opstanak.

13:34

17.9.2024.

1 d

Podeli: