Automobili

Četvrtak, 16.08.2012.

11:30

Da li biste vozili kraljicu?

Britanska kraljevska porodica objavila je konkurs za šofera. Minimalni uslov je da posedujete vozačku dozvolu Ujedinjenog Kraljevstva.

Izvor: B92

Default images

Osim uobičajenih zahteva poput onog da se od kandidata očekuje sposobnost za timski rad, komunikativnost, motivacija i posvećenost poslu, što se tiče računarske pismenosti, dovoljno je da znate da šaljete i primate e-mailove.

Iako kraljevski poslodavci nisu bili previše zahtevni kada je reč o uslovima konkursa, kandidati sa iskustvom profesionalnog vozača biće u prednosti.

Sa početnom godišnjom platom od 23.000 funti (oko 30.000 evra) i 48-časovnom radnom nedeljom, šofer će biti u prilici da vozi članove kraljevske porodice i njihove goste, ali će morati i da se brine i da učestvuje u održavanju službenog vozila.

Ako sanjate da živite u kraljevskom dvorcu, ovo je pravi posao za vas, s obzirom da će šofer po porebi imati i obezbeđen smeštaj u Bakingemskoj palati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: